- Het Team -

Ontdek het POWER TEAM van Avenue JuJu. We nemen jouw even mee doorheen ons passioneel avontuur dat Avenue JuJu Vormde.

Charlot

Maak kennis met Charlot, de bruisende kracht achter Avenue JuJu. Ze is niet alleen een levendige en dynamische persoon, maar ook een ware trendsetter die floreert op creativiteit. Diep geworteld in werelden van trendy kleuren, zelfverzekerdheid en WomenEmpowerment, brengt ze een vernieuwende visie naar de lingerie scene.

Met een ongekende toewijding om de grenzen van traditionele normen te doorbreken, transformeert Charlot Avenue JuJu tot een symbool van moderniteit. Samen met haar liefdevolle moeder, Karolien, stelt ze een verfijnde selectie samen van trendy en verleidelijke lingerie, badmode en loungewear.

Zeg maar dag tegen het oude en verwelkom het nieuwe tijdperk bij Avenue JuJu. Charlot omarmt diversiteit en lichaamspositiviteit als essentiële waarden, waarbij ze zorgt dat elk lichaam wordt gevierd en gekoesterd.

Bij Avenue JuJu gaat het niet alleen om kleding, maar om het vieren van de unieke schoonheid van elk individu.

Karolien

Terwijl Charlot de jeugdige flair in het bedrijf vertegenwoordigt, brengt Karolien een vleugje verfijning en volwassenheid naar voren. Met haar jarenlange ervaring als voormalig eigenaar van Medicura, beschikt ze over een schat aan kennis en expertise op het gebied van zorg, die ze nu met passie inzet om de ondernemersgeest van Charlot te ondersteunen.

Op zoek naar een vleugje klasse? Karolien is de ultieme autoriteit om advies aan te vragen.

Altijd een luisterend oor, Karolien staat bekend om haar warme en gastvrije aanwezigheid in de winkel.

Haar optimisme is aanstekelijk en zelfs in de meest uitdagende situaties weet ze een bron van vreugde te vinden.

Bij Avenue JuJu wordt Karolien niet alleen gewaardeerd vanwege haar diepgaande kennis en expertise, maar ook vanwege haar vermogen om een vertrouwde en gezellige sfeer te creëren waar klanten zich direct thuis voelen.